Referat 25.01.2012

REFERAT GENERALFORSAMLING BRCBK, 25.01.2012

Møtet avholdt på Tronds jobb. Møtestart kl. 18.30

Valg av ordstyrer

Klubbleder Thor Nielsen valgt som ordstyrer.

Sekretær Sven Kolstad valgt som referent.

Godkjenning av innkallelse

 

Innkallelsen inneholdt ikke punktet om regnskap, og kunne derfor ikke godkjennes. Det ble bestemt at dette punktet skal gjennomgås ved en senere anledning.

Årsberetning 2011

 

Årsberetningen ble lest opp av Thor. Denne inneholdt følgende punkter: Klubbmøter, kjøreplass, dugnader, NC-runden, resultater, sesongavslutning på Lizzie`s Pizza. Det ble oppdaget en skrivefeil og et manglende resultat i H-7.5. Dette er nå rettet.

Innsendte saker

 

Vi har ikke mottatt noen innsendte saker fra NMSBF.

 

BRCBKs  forslag til årsmøte NMSBF:

Thom har etablert kontakt med Sunoco oil, og de ønsker å sponse NC-runden til sommeren. De ønsker et lite Sunoco-merke på hver båt som reklame. I den forbindelse har Thor sjekket regelverket i BRCBK og NMSBF uten å finne noe om reklame på båtene. Thor har derfor sendt inn forslag til forbundet om å få til en ordning med mulighet for et lite reklame-merke på båtene.

Valg

 

Thor Nielsen gjenvalgt som  klubbleder ved akklamasjon.

Arvid Andreassen var ikke tilstede og ble stående som kasserer.

Etter noen runder rundt bordet sa Simen Gjørstad seg villig til å gi underetegnede avløsning for sekretærjobben. Han ble valgt ved akklamasjon. Undertegnede fullfører generalforsamlingsreferat og årsberetningen, og Simen tar over etter det.

Eventuelt

 

Thor pekte på det som er klubbens klart viktigste utfordring fremover – å finne et permanent kjørested. I forbindelse med nedleggingen av kjøreplsssen hos Hebbe anbefalte Sigdal kommune oss å se på Bjørevannet som ligger 1 km nord for gokartbanen i Sigdal. Trond har vært på befaring der og oppsummerte sitt inntrykk av vannet som eventuelt kjørevann for oss. Hugging av en del trær ved veien for parkeringsplass er nødvendig, og det kreves nok en god del jobb med steinfylling osv. for å få mulighet for brygge. Felles befaring til våren er neste skritt for å finne ut om dette er liv laga.

Med hensyn på fast kjørested skal Thor foreslå for Drammen kommune at bøyene kan ligge ute etter NC-runden. Så får vi se om det er mulig å benytte dette stedet på mer permanent basis.

Vi har tidligere sagt at alle må sende inn en prentasjon (kort tekst og noen bilder) av sin egen ”båtkarriere” til Richard, slik at medlemsprofilene på websiden kan kompletteres. Til nå er det kun 6 medlemmer som har gjort dette. Alle oppfordres til å gjøre dette i løpet av kort tid!

11 medlemmer møtte.

Referent BRCBKs sekretær

Sven Kolstad

Om Richard

Administrator
Dette innlegget ble publisert i Møter / referat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s